Bu köfte tarifini denemek isteyen biri olarak, ödemiş köftesinin yapımının ne kadar kolay olduğunu merak ediyorum. Bayat ekmek içinin suyla ıslatılması ve bütün malzemelerin yoğrulması ile homojen bir karışım elde edilmesi bile oldukça pratik görünüyor. Peki, köfteleri pişirirken tavada kızartmak yerine fırında pişirmek lezzetini etkiler mi? Aynı zamanda, sunumda hangi mezelerle birlikte servis edilmesi tercih ediliyor? Bu köfteyi denemek isteyenlerin aklındaki sorulara yanıt bulmak ilginç olabilir.
Bu köfte tarifini denemek isteyen biri olarak, ödemiş köftesinin yapımının ne kadar kolay olduğunu merak ediyorum. Bayat ekmek içinin suyla ıslatılması ve bütün malzemelerin yoğrulması ile homojen bir karışım elde edilmesi bile oldukça pratik görünüyor. Peki, köfteleri pişirirken tavada kızartmak yerine fırında pişirmek lezzetini etkiler mi? Aynı zamanda, sunumda hangi mezelerle birlikte servis edilmesi tercih ediliyor? Bu köfteyi denemek isteyenlerin aklındaki sorulara yanıt bulmak ilginç olabilir.
Cevap yaz