Ekmeksiz kuru köfte tarifini okuduktan sonra, özellikle gluten intoleransı olanlar için harika bir alternatif olduğunu düşündüm. Tarifteki malzemelerin sağlıklı ve besleyici olması da dikkatimi çekti. Kıymanın yanı sıra sebzeler ve baharatlarla zenginleştirilebilmesi, bu tarifi daha da cazip kılıyor. Ayrıca, önceden pişirip dondurabilme seçeneği, zaman kısıtlaması olanlar için büyük bir avantaj. Sizce bu tarifin en güzel yanı hangisi? Baharatları değiştirerek farklı tatlar denemek mi, yoksa sebzeler ekleyerek besin değerini artırmak mı?
Ekmeksiz kuru köfte tarifini okuduktan sonra, özellikle gluten intoleransı olanlar için harika bir alternatif olduğunu düşündüm. Tarifteki malzemelerin sağlıklı ve besleyici olması da dikkatimi çekti. Kıymanın yanı sıra sebzeler ve baharatlarla zenginleştirilebilmesi, bu tarifi daha da cazip kılıyor. Ayrıca, önceden pişirip dondurabilme seçeneği, zaman kısıtlaması olanlar için büyük bir avantaj. Sizce bu tarifin en güzel yanı hangisi? Baharatları değiştirerek farklı tatlar denemek mi, yoksa sebzeler ekleyerek besin değerini artırmak mı?
Cevap yaz