Adana usulü haşlama içli köfte tarifini okuduktan sonra gerçekten merak ettim. Özellikle bulgur ve kıymayla yapılan iç harcın lezzeti beni cezbetti. İç harcında ceviz kullanılması, bu köfteye farklı bir tat katıyor gibi görünüyor. Haşlama yöntemiyle pişirilmesi de sağlıklı bir alternatif sunuyor. Acaba bu köfteyi ilk defa yapacak olan biri için en zor aşama hangi kısım olur? Ve bu köftenin yanında servis edilen yoğurt ve domates sosunun tarifi var mı?
Adana usulü haşlama içli köfte tarifini okuduktan sonra gerçekten merak ettim. Özellikle bulgur ve kıymayla yapılan iç harcın lezzeti beni cezbetti. İç harcında ceviz kullanılması, bu köfteye farklı bir tat katıyor gibi görünüyor. Haşlama yöntemiyle pişirilmesi de sağlıklı bir alternatif sunuyor. Acaba bu köfteyi ilk defa yapacak olan biri için en zor aşama hangi kısım olur? Ve bu köftenin yanında servis edilen yoğurt ve domates sosunun tarifi var mı?
Cevap yaz